понедельник, 12 декабря 2016 г.

Сьогодні поліцейські протестували і в Смілі


2016-12-12-pol
Акцію протесту провели сьогодні в Смілі колишні працівники міліції, пише “Smila-ua”. Кілька десятків чоловіків, які пішли на пенсію з органів внутрішніх справ, протестували проти несправедливого нарахування пенсій та байдужості нинішньої влади.
Колишні правоохоронці зібралися поблизу Смілянського відділу поліції, поспілкувалися з журналістами та відправилися на Загреблю пікетувати трасу на Кам’янку.
– Ми вимагаємо перерахувати пенсії колишнім працівникам міліції, виходячи з грошового забезпечення поліцейських. Але пан Аваков цинічно заявив, щоб ми зверталися з цього питання до Захарченка. До якого саме? До того, проти якого я з двома синами воював на Майдані, чи до того, проти якого ми воювали на Донеччині? Якщо в державі немає грошей, то хай можновладці потрусять свої кишені, – вважає активіст Іван Біловчук.
Нагадаємо, золотоніську трасу в районі головного КПП сьогодні перекрили колишні працівники правоохоронних органів, які вимагають, щоб їм перерахували пенсії та відставки міністра Авакова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий