понедельник, 5 декабря 2016 г.

ПОСТАНОВЛЕНИЕ КМУ № 854 ОТ 23.11.2016 ГОДА




















































































4 комментария:

  1. Опять дата 23.11. пять лет спустя!!! Снова клин! В натуре будет так: путевки теперь будут получать только в местные санатории, т.е подешевле. где галимее.Если захочешь в хороший - плати- это узаконили. И совет, ребята -у нас всех куча болезней ,так вот в форме 70 ( из пол-ки) нужно, чтобы было указано : диагноз неврологический ( заболевания ц.нервной системы)+позвоночника( грыжи, травмы) тогда путевка выдается на 35 дней. КОНСУЛЬТАЦИЯ ТОЛЬКО ДЛЯ Ч.Н!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Как будет в натуре никто не знает. А в реалии в этом году ОЗДОРОВЛИВАЛСЯ в Поляне.Вода подошла идеально,отдыхом остался доволен. Цена путевки 4777 грн. В любимом Миргороде за эти деньги больше декады меня бы не терпели...

      Удалить
    2. Был тоже в Поляне в 2005году. как там ,тёзка, бытовые условия лучше стали? А вода там целебнее, чем в Миргороде, Трускавце,еще тогда американцы запустили линию разлива по медным трубам с доставкой только в США!

      Удалить
  2. ІНСТРУКЦІЯ
    щодо заповнення форми первинної облікової документації № 070/о “Довідка для одержання путівки на санаторно-курортне лікування”
    1. Ця Інструкція визначає порядок заповнення форми первинної облікової документації № 070/о “Довідка для одержання путівки на санаторно-курортне лікування” (далі - форма № 070/о).
    2. Форма № 070/о видається особам, яким показано санаторно-курортне лікування або оздоровлення в санаторії-профілакторії, а також застрахованим особам за умови часткового фінансування санаторно-курортного лікування за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.
    3. Форма № 070/о надається всіма закладами охорони здоров'я на підставі рішення санаторно-курортної відбіркової комісії або лікарсько-консультаційної комісії (далі - ЛКК) для одержання путівки на санаторно-курортне лікування або оздоровлення до санаторію-профілакторію.8. У пункті 5 “Діагноз” зазначаються діагнози - коди захворювань згідно з Міжнародною статистичною класифікацією хвороб та споріднених проблем охорони здоров’я Десятого перегляду (далі - МКХ-10), з приводу якого хворий направляється на санаторно-курортне лікування:
    8.1. У підпункті 5.1 вказується захворювання, з приводу якого хворий направляється в санаторій (код за МКХ-10).
    8.2. У підпункті 5.2 зазначається основне захворювання або захворювання, яке є причиною інвалідності (код за МКХ-10).
    8.3. У підпункті 5.3 вказуються супутні захворювання у хворого.
    8.4. Підпункти 5.1-5.3 пункту 5 та пункт 6 заповнюються на підставі форми первинної облікової документації № 025/о “Медична карта амбулаторного хворого”, затвердженої цимнаказом, та форми облікової статистичної документації № 112/о “Історія розвитку дитини”, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 27 грудня 1999 року № 302
    10.1. У підпункті 7.1 вказуються дані щодо санаторно-курортного лікування із зазначенням профілю санаторно-курортного закладу.

    ОтветитьУдалить