четверг, 29 декабря 2016 г.

Как Киевские решалы хотят во что бы то не стало поиметь чернобыльцев Украины.

Как Киевские     решалы   хотят   во  что бы то   не  стало  поиметь  чернобыльцев  Украины.

Вам  это  ,что либо  говорит?



1. ЗАГАЛЬНІ   ПОЛОЖЕННЯ
1.1      хххххххххххххх
обласна громадська організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" (далі "Організація") є відокремленим підрозділом Громадської організації "Всеукраїнської громадської організації інвалідів  "Союз Чорнобиль України" (далі "Союз"), яка об’єднує інвалідів та ветеранів з числа громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та з числа учасників ядерних випробувань, інших ядерних випробувань і осіб, що підпали під дію іонізуючих випромінювань під час трудової діяльності або служби, батьків, діти яких постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, ветеранів ліквідації аварії на ЧАЕС та громадян, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасників ядерних випробувань  і осіб, що підпали під дію іонізуючих випромінювань під час трудової діяльності або служби, членів сімей загиблих та померлих учасників ліквідації та потерпілих від наслідків аварії на ЧАЕС і членів сімей загиблих та померлих  учасників ядерних випробувань і осіб, що підпали під дію іонізуючих випромінювань під час трудової діяльності або служби, які об’єдналися для здійснення заходів щодо соціального захисту, реабілітації зазначених вище інвалідів, залучення їх до суспільно корисної діяльності, занять фізичною  культурою і спортом, для захисту законних соціальних, медичних, економічних та інших спільних інтересів, вирішення проблем, пов’язаних з аварією на ЧАЕС, та для реалізації  прав і свобод усіх вищезазначених осіб.

                                                                                      1.2.Організація здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, чинного законодавства, Статуту Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України”  і цього Положення.

1 комментарий:

  1. Самые главные рещалы для "занять спортом" инвалидам? или имеются ввиду "инвалиды" только 1 группы , которых и на машине не догонишь?!!! А реализация прав на самом последнем месте , ведь верхушки таких органихаций свои и только свои права уже давно порешали!!!

    ОтветитьУдалить