понедельник, 12 декабря 2016 г.

ФОТО КРОПИВНИЦЬКІЙ. мітингують пенсіонери МВС (ФОТО)

 

Пенсіонери міліції вимагають перерахунку пенсій - МВС їх не підтримує
Сьогодні пенсіонери МВС у Кропивницькому вкотре зібрались на підтримку всеукраїнської акції протесту з вимогою перерахунку пенсій.
Також міліціоненри у відставці анонсували перекриття доріг у Вінницькій, Полтавській, Одеській, Рівненській, Волинській, Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Черкаській області.
Як зазначив під час апаратної наради голова ОДА Сергій Кузьменко, він ще раніше звернувся до міністра МВС Арсена Авакова і повідомив про вимоги, з якими виступають екс-міліціонери.
Проте, питання це не зняло. Як зазначила Наталія Сімонян, начальник головного управління Пенсійного фонду у Кіровоградській області, аби їх відомство розпочало перерахунок пенсій, з відповідним рішенням до них має звернутись Міністерство внутрішніх справ. Поки такого звернення немає.
Сьогодні серед мітингувальників і представники Чорнобильських організації, які мають аналогічні вимоги - перерахунок пенсій. Крім того, Чорнобильці хочуть щоб ліквідаторів і прирівняних до їх категорії осіб розрізняли під час розрахунку пільг.
За словами пікетуючих, на площі зібралися представники з різних куточків області
Наразі учасники акції обговорюють можливість перекриття центральної дороги міста.ДЖЕРЕЛО:

Комментариев нет:

Отправить комментарий