пятница, 23 декабря 2016 г.

Рада повернула соцгарантії колишнім міліціонерам



Народні депутати внесли зміни до закону про Національну поліцію у частині гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України та членів їхніх сімей".

За це рішення проголосували 279 парламентаріїв, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Законом, зокрема, відновлюються гарантії соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України та членів їхніх сімей, у тому числі членів сімей працівників міліції, які загинули (померли), зникли безвісти, стали інвалідами під час проходження служби в міліції, громадян України з числа колишніх працівників міліції, які були звільнені зі служби за станом здоров'я, за віком, у зв'язку зі скороченням штату, та члени їхніх сімей, осіб, які звільнені зі служби в міліції і визнані інвалідами І групи внаслідок поранення, контузії, каліцтва, одержаних під час виконання службових обов'язків під час служби в міліції, або захворювання, одержаного під час проходження служби в міліції тощо.
Відповідні зміни внесено до частини шостої розділу XI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про Національну поліцію", якими унормовується перерахунок пенсій особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ у разі змін у видах грошового забезпечення й введенні нових надбавок, доплат, підвищення для поліцейських.

5 комментариев:

  1. учитесь лохи МИНИМАЛЬЩИКИ как надо боротся за свои права у бывших ментов.А то водите.дебилы хороводы на поддержку СЧУ, КОТОРЫЕ ПРОТАЛКИВАЮТ НУЖНЫЕ ИМ ЗАКОНЫ

    ОтветитьУдалить
  2. Доброго дня. От Вам приклад, як потрібно боротись за свої права, два рази вийшли, перший раз 1500 - 2000 людей, і другий раз біля 1000, і гроші найшлися, а в нас розводять демогогію, грошей нема в державі хватить і 4000 гривень, чиї це слова?, 6,8,10 не реально, а нам не один раз говорили і в мінфіні і депутати, ГРОШІ Є, ЗАБЕРІТЬ!!!, якщо зможете. А ми не можемо, не можемо задницю від дивану відірвати і розказуємо казочки про нестачу грошей, нема чого йти на акції. А 100 - 200 людей проблему не віришать. Потрібно вийти не менше 2000 щоб щось зробити. Тому закликаю всих прийти на акцію. В новому році боротись по новому, дату обговоримо і проінформуємо.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Біда у тому,що у нас кожен бореться за своє, ігноруючи іншого. А у ментів проблема була одна.На Вашу акцію 2 і 3 категорія не вийде (крім тих, хто не в курсі), не вийдуть ті, у кого пенсія по 1210 добра і кому тільки осучаснення бракує, не вийдуть із регіонів, бо далеко і дорого, а Ви акції мало не щотижня проводите, до них уже всі звикли. Якщо готувати акцію, то комплексно. Будете кожен за своє, матимите те, що маєте.

      Удалить
    2. На акции теперь вообще не выйдет ни кто Сами рассчеты пенсий по заработанной плате а корне не ПРАВИЛЬНЫЕ
      Если бы тмк рассчитывали АТОшника, то давно бы проиграли войну

      Удалить
    3. Выходить надо. Но с кем, если СЧУ подмяло под себя большинство чернобыльцев и действует по указке того, против кого надо выступать.Сначала убрать провокаторов,ликвидировать продажную организацию,как лобирующую свои шкурные интересы А ПОТОМ ВЫБРАТЬ ЛИДЕРА ЗА КОТОРЫМ ПОЙДУТ ВСЕ.И не слушать провокаторов которые против ТОГО ЧТОБЫ ЗА НАШИ ИНТЕРЕСЫ ВЫСТУПИЛА новая политическая сила.И это будет первоочередная задача нового лидера.Только выступление с политсилой одним фронтом они нас услышат.ПОДДЕРЖАТ ОНИ НАС, А ТОГДА ПОДДЕРЖИМ И МЫ ИХ.без этого все акции разрозненных организаций, власти что слепому дуля.И напоследок должно быть первоочередное единое требование.Сначала выполнение одной статьи а потом и других постепенно.

      Удалить