понедельник, 28 ноября 2016 г.

PROTEST ШАНОВНІ ПОБРАТИМИ!



До 30-х роковин Чорнобильської трагедії влада не виконала жодної своєї обіцянки щодо соціального захисту інвалідів-чорнобильців. Влада намагається забути про ті проблеми, з якими щоденно стикаються інваліди - чорнобильці, взагалі не реагує на неналежне пенсійне забезпечення. Тому хто не байдужий до свого пенсійного забезпечення з числа інвалідів - чорнобильців збираємося 06.12.2016 року о 9-00 годині біля будинку Верховної Ради України по вул. Грушевського у місті Києві на Всеукраїнську мирну акцію протесту, так як з 6-9 грудня 2016 року на пленарних засіданнях Верховної Ради України буде розглядатися ДЕРЖАВНИЙ БЮДЖЕТ на 2017 рік. Вимагаємо від Голови Верховної Ради України прийняття проекту Закону щодо внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» щодо покращення пенсійного забезпечення (реєстраційний № 4442 від 14.04.2016 року). Закликаємо усіх інвалідів - чорнобильців, які за станом здоров'я не можуть прибути до Києва, організовано вийти на мирні акції протесту в усіх містах і селах України. Досить терпіти байдужість влади! Ми маємо вибороти своє право на життя. З повагою Координатор «Всеукраїнського координаційного центру Чорнобильських громадських організацій України І.Д. Ковальчук
ДЖЕРЕЛО

6 комментариев:

  1. А как СЧУ Ивана подсирает! Ух. сволочи!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Хоч чесно написав - "з числа
    інвалідів - чорнобильців".
    У кого нема привязки - не чорнобилець. Знову буде 100-200 осіб. Не вчимося навіть на своїх помилках.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ярослав,наша песня хороша,начинаем все сначала.Прошло пять лет.

      Удалить
  3. Каждая организация сама по себе.
    СЧУ отдельно, пожарники отдельно.Какая организация следующая позовет за собой?

    ОтветитьУдалить
  4. В противовес к прикормленной властью СЧУ Нужно создавать свой профсоюз чернобыльцев и выбирать депутатов из этой организации в ВРУ! А не просить милостину у депутатов-олигархов!

    ОтветитьУдалить
  5. Ребята, чернобыльцы, смотрите как АТО-шники решают свои вопросы. Вот с кого нужно нам брать пример, а не воевать между собою, выясняя кто больший ликвидатор, а кто нет:
    https://www.youtube.com/watch?v=kt4EncbngPc

    ОтветитьУдалить