вторник, 8 ноября 2016 г.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО ДЕПУТАТІВ




Отримано на пошту блогу від   karpich"""@meta.ua


Шановні депутати1
 Я Микола Борисович Карпич, місто Черкаси,
 Ліквідатор аварії на ЧАЕС квітень-липень 1986 рік, може хто небудь пам”ятає, з 28 квітня 1986 року я виконував обов”язки диспетчера Оперативної Групи, а 3 червня по 4 липня 1986 року - старшого техніка авто взвода Оперативної Групи в м. Чорнобиль, 
Оперативною Групою керували генерал майор БОРІСОВ, а пізніше генерал лейтенант КОЧЕТОВ. 
Я на даний час інвалід війни 2 групи, член громадської організації ліквідаторів аварії на ЧАЕС міста Черкаси. 
Я приїхав сюди від імені Черкащан подивитись ВАМ в очі і запитати – скільки часу ВАМ потрібно, щоб ВИ перестали з нас ЗНУЩАТИСЬ. 
Ми, виборці, вибирали ВАС сюди, щоб ВИ захищали наші права, а ВИ що творите?
 Да, я згоден з ВАМИ – багато серед нас фальшивих ліквідаторів аварії, але це можна виправити, це у ВАШИХ руках, ми на місцях ВАМ допоможемо і кошти, які вкрали (ПСЕВДОЧОРНОБИЛЬЦІ) повинні бути повернені людям, які мали відношення до ліквідації аварії на ЧАЕС. 
Ви тільки зверніть увагу на один із варіантів – це наприклад одна із військових льотних частин яка брала участь в ліквідації аварії, на ліквідації аварії брали участь 10 чи 20 осіб, а статус ліквідатора одержала не одна сотня військових і так далі. Повинна бути створена КОМІСІЯ і вимоги повинні бути справедливі. 
А дійсні ліквідатори аварії повинні мати статус РЯТІВНИКА а Батьківщина як мама повинна піклуватись про них. 
Вона повинна бути справедливою і до потерпілих. 
Я думаю, що потрібно це зробити якомога бистріше – ТЕРМІНОВО ЗРОБИТИ ПЕРЕРЕГІСТРАЦІЮ ПОСВІДЧЕНЬ Чорнобильців. 
Думаю, що повинна бути різниця між ІНВАЛІДОМ – ЛІКВІДАТОРОМ і ІНВАЛІДОМ ПОТЕРПІЛИМ. 
Більшість із ВАС не були в онко лікарнях, не відвідували інтернати ветеранів, інтернати для дітей – що там робиться, як можна на це дивитись. 
А що робиться біля аптек в дні одержання ліків, ліквідатори і потерпілі стоять в чергах по двоє суток, і часто даремно – не стає коштів. 
Це ж як зрозуміти, мало, що врізали нам лікувальні заклади, ще й на поїздку до санаторію не внесли в бюджет кошти.
 Як можна розцінити, що в Сумській області мають пільги на проїзд тільки СУМЧАНИ – квитки без прописки в Сумській області не видаються. 
А де ж обіцяні квартири? 
Я повторюю, що Європу, а може й світ врятували ми. 
І нас, ДІЙСНИХ УЧАСНИКІВ В ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ ЗАЛИШИЛОСЬ ДУЖЕ МАЛО, ВИ ТІЛЬКИ ПОРАХУЙТЕ НАС – не лініться. 
Так от ми закликаемо ВАС піддержіть законопроект № 4442, який поновлює права інвалідів- чорнобильців на належне пенсійне забезпечення, будьте ласкаві – дайте нам ще трішки пожити. 
Ми Вам не погрожуємо, АЛЕ ВИ НАС ДІСТАЛИ І НАСЛІДКИ, ЗА ІГНОРЮВАННЯ НАС, БУДУТЬ, ЦЕ МИ ВАМ ОБІЦЯЄМО, 
ВИ зрозумійте нас, нам нема чого  втрачати, ми вже все віддали, перед очима больні діти, внуки, правнуки і самі до сан узлів без позору не можемо дійти, а допомоги немає.
 ТА ПОДІЛІТЬСЯ Ж ВИ ЧУТЬ-ЧУТЬ, зверніть увагу на нас – БОГ МИЛОСТИВИЙ, ВІН ВАС БУДЕ ПАМ”ЯТАТИ, 
ЖИТТЯ ЦЕ БУМЕРАНГ – У ВАС ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД І ВАШІ НАЩАДКИ БУДУТЬ ВАМИ ПИШАТИСЬ. 
Дякую за порозуміння, до побачення.
 З повагою ініціативна група ліквідаторів аварії на ЧАЕС Черкащини.
 СЛАВА УКРАЇНІ ! 

6 комментариев:

  1. Подписываюсь под каждым словом!!! Но к сожалению, должен констатировать, что просьбы наши не будут услышаны, эта власть пришедшая на крови боится только крови и к нам - ЛИКВИДАТОРАМ относится как к мусору. Поэтому ребята давайте соберемся 15 ноября под Радой и укажем этим зажравшимся котам кто хозяин в этой стране МЫ-НАРОД или они, дорвавшиеся до корыта и укравшие у нас вопреки Конституции Украины наш Закон

    ОтветитьУдалить
  2. Мы ж для них пыль под ногами! Но когда много пыли подниметься им нечем будет дышать!

    ОтветитьУдалить
  3. юлій 12 11 2016 Від хворої людини і хвора заява. Заклик до чергової перереєстрації- це заклик до чергового знущання над ліквідаторами !!!Згоден з тим, що лжеліквідаторів необхідно виявляти та позбавляти їх цього високого статусу.Як військовий ліквідатор доповідаю;військові льотні частини участі у ліквідації аварії не брали. Разом з тим, вся важкість організації ліквідації аварії була покладена,якраз, на військових. Харчування, одяг, пальне, техніка, намети, особовий склад і так далі... Такі недолугі заяви призводять до появи все нових Чорнобильських організацій,а це розпорошення сил, це поява все більшого числа "отаманів" тощо. Пропозиція встановити якусь різницю поміж інвалідами ліквідаторами і інвалідами потерпілими, є далекою від здорового глузду!!! Відкрийте очі та прочитайте що! написано у вашому посвідченні і вкладці до посвідчення. В усьому іншому вимоги підтримую.Залишилось тільки вияснити-до яких депутатів адресований цей лист?!

    ОтветитьУдалить