среда, 16 ноября 2016 г.

Кина не будет -«ОЧЕНЬ КУШАТЬ ХОЧЕТСЯ!» Поясните это в СЧУ






Про перенесення дати Всеукраїнської акції профспілок

« …на  начало  декабря,  текущего года,  во  время  рассмотрения   проекта Государственного бюджета  на  2017 год…»   вот такая  формулировочка.
Сразу понятно  стремление  СЧУ  к защите   социальной  справедливости.
  В день принятия ЗУ « О бюджете  на  2017 год»,  уже  невозможно  будет ,что   либо  изменить,  так  как  все поправки депутатов  будут;  часть отклонена, часть учтена.
Что можно будет изменить? 
НИ  ЧЕГО.
Протестную акцию  самих чернобыльцев, СЧУ  не захотело   заявлять, это  повлияло бы  на выделение  субсидирования  СЧУ  из   госбюджета,  через минсоцполитики,  а это 770 000  гривен.  
Можно разгуляться  через семинары.  Впрочем,  на будущей  неделе, СЧУ снова планирует семинар  в Харькове,  надо же потратить выделенные  финансы.  Кому  стало легче от их семинаров??
СЧУ  не желает выводить чернобыльцев  на акции, так  как  не желает изменения  Постановления  №1210  пролоббированное ею  в 2011 году,  не  в её пользу  изменения которые были заявлены  на акции 15.11.2016 года.  К  тому же.  СЧУ  к этой акции,  не понятно как пристегнута. Ведь профсоюзы  требуют свое.
"...У Мінсоцполітики у рамках тристоронньої зустрічі за участю Міністра соціальної політики Андрія Реви, Голови Федерації профспілок України Григорія Осового та першого заступника Голови Спільного представницького органу роботодавців Олексія Мірошниченка відбулося обговорення законопроекту за №5130."
Чернобыльцы,  особенно минимальщики. 

ДУМАЙТЕ!!!!

джерело


Біля Ради зібралися близько 150 людей, поліція посилила охорону Біля центрального входу до будівлі Верховної Ради України проходить акція чорнобильців, периметр парламенту охороняється в посиленому режимі. Суспільство 10:17, 15 листопада 2016 1014 ПРОЧИТАТИ ПІЗНІШЕ 
Біля Верховної Ради проходить акція чорнобильців / УНІАН 
Як передає кореспондент УНІАН, довкола парламенту перебуває кілька десятків правоохоронців. 
Перед центральним входом до ВР на площі Конституції уже вкотре зібралася група людей, які вимагають належного пенсійного забезпечення та ухвалення законопроекту № 4442 (про внесення змін до закону «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» щодо встановлення належного рівня пенсійного забезпечення). Також тут розміщено плакат із гаслом проти підвищення тарифів. Довкола цієї акції збираються й люди з прапорами «Фінансового майдану» та люди у футболках «ГО «НБУ» (громадська організація «Національне благо України»), а також деякі учасники акції обгорнулися прапорами із символікою «Дельтабанку». Водночас частина людей, які зібралися на площі Конституції, ще не мають ані плакатів, ані транспарантів, а просто стоять осторонь. Загалом наразі на площі Конституції зібралися близько 150 людей. Читайте також У Києві на Майдані почали збиратися мітингувальники: нібито через подорожчання хлібу і тарифів В той же час правоохоронці в кілька рядів вишикувалися вже безпосередньо перед центральним входом парламенту. Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці у Києві перекрито рух на Хрещатику через очікувану загрозу терактів. Біля будівлі Національного банку встановлено огорожі, правоохоронці перевіряють сумки деяких перехожих металошукачами. Очікується, що мітинги триватимуть декілька днів, заявлено участь від 5 до 50 тисяч громадян. Порядок забезпечуватимуть 5 тисяч правоохоронців. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія готується до масштабної дестабілізації ситуації в Україні з 15 листопада. До того ж, за даними СБУ, в Кремлі вже готують заходи, щоб спровокувати дострокові парламентські вибори в Україні.

Детальніше читайте на УНІАН: ТУТ

"ПРО ВСЕУКРАЇНСЬКУ АКЦІЮ ПРОТЕСТУ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ." ФОТО...

НАРВсеукраїнську акцію профспілок перенесено з метою підвищення її результативності
У зв’язку з перенесенням розгляду у Верховній Раді проекту Державного бюджету України на 2017 рік з 17 листопада на першу декаду грудня, визнати доцільним перенести Всеукраїнську акцію профспілок на день, коли у парламенті буде обговорюватися цей законопроект. Таке рішення було прийнято 15 листопада за підсумками робочої наради керівників всеукраїнських профспілкових організацій. В заході взяли участь та виступили заступники Голови ФПУ Євген Драпятий, Володимир Саєнко, Олександр Шубін.
Вів засідання Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий. Він проінформував присутніх про рішення Погоджувальної ради ВР щодо перенесення розгляду у парламенті питання про проект Основного фінансового документу країни на 2017 рік, а також про складну поточну політичну та кліматичну ситуацію.

НАР1

«Ми маємо обговорити всі ці фактори та прийняти рішення про проведення Всеукраїнської акції профспілок, враховуючи той факт, що головне в цій акції не просто дія, а, перш за все, отримання конкретного, конструктивного результату, якого очікують люди праці в усіх куточках України, - підкреслив Григорій Осовий. - Президія ФПУ визначила свою позицію і прийняла рішення про проведення Всеукраїнської акції протесту з пікетуванням Верховної Ради України на підтримку вимог профспілок щодо посилення соціального захисту працівників та інших громадян в умовах зростання цін на енергоносії та тарифів на ЖКГ з метою врахування в проекті Державного бюджету видатків на реалізацію державних соціальних гарантій та недопущення зниження рівня життя населення саме напередодні прийняття Державного бюджету України на 2017 рік. Але, вважаю, якщо розгляд цього документу перенесено, то ми теж маємо діяти відповідно зміни ситуації і перенести акцію саме на той день, коли Верховна Рада буде розглядати це питання. При цьому ми заявляємо, що вимоги профспілок до Уряду та парламенту залишаються. Профспілки готові рішуче відстоювати їх. Таку акцію проводити потрібно, щоб підтиснути політичну еліту, ВР до прийняття відповідних рішень. Але ця акція має бути результативною».

НАР8

Під час гострої, динамічної та конструктивної дискусії керівники всеукраїнських галузевих профспілкових організацій оголосили свої позиції щодо дати, місця та формату проведення всеукраїнської акції профспілок.

НАР3

НАР4

НАР5
  
НАР6

За підсумками обговорення більшістю голосів було прийнято рішення перенести проведення Всеукраїнської акції профспілок на день, коли у парламенті буде обговорюватися проект Державного бюджету України на 2017 рік.  

НАР7

ПОСТАНОВА ПРЕЗИДІЇ ФПУ
Постанова Президії ФПУ від 15.11.2016  № П-6-1г  "Про внесення змін до постанови Президії ФПУ від 30.09.2016 № П-4-2 "Про виконання вимог профспілок, викладених у постанові Ради ФПУ від 23.06.2016 № Р-2-4 "Про позицію і дії ФПУ, її членських організацій на захист прав та інтересів працюючих в умовах шокового підвищення ціни на газ і тарифів на комунальні послуги та подальші дії ФПУ" зі змінами від 18.10.2016  № П-5-1

ПРО ТРИСТОРОННЮ ЗУСТРІЧ У МІНІСТЕРСТВІ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ...


Підвищення мінімальної зарплати – перший крок до покращення соціальних стандартів.

У Мінсоцполітики у рамках тристоронньої зустрічі за участю Міністра соціальної політики Андрія Реви, Голови Федерації профспілок України Григорія Осового та першого заступника Голови Спільного представницького органу роботодавців Олексія Мірошниченка відбулося обговорення законопроекту за №5130.
Згаданий законопроект розглядатиметься 17 листопада Верховною Радою України. 
Нагадаємо, прийняття цього закону народними депутатами дозволить збільшити розмір мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року до 3200 гривень. 
Як уже зазначалося, зростання розміру мінімальної заробітної плати – це перший крок Кабінету Міністрів України до покращення соціальних стандартів громадян. Цим же законопроектом передбачено розмороження регресних виплат шахтарям–інвалідам, що були призупинені в 2014 році та ін. Також Міністр соціальної політики Андрій Рева підкреслив, що кроки з підвищення розміру мінімальної заробітної плати сприятимуть посиленню контролю за тіньовою зайнятістю та протидіятимуть порушенню прав людини в сфері оплати праці. 
Законопроект готувався з урахуванням засад Генеральної угоди, що була підписана в серпні цього року. Наразі сторони перемовин продовжують узгодження норм законопроекту. 
ДЖЕРЕЛО:



8 комментариев:

  1. А что это значит: "Чернобыльцы, минимальщики, думайте".

    ОтветитьУдалить
  2. просто послать всех на фуй.власть давно вас послала

    ОтветитьУдалить
  3. "...У Мінсоцполітики у рамках тристоронньої зустрічі за участю Міністра соціальної політики Андрія Реви, Голови Федерації профспілок України Григорія Осового та першого заступника Голови Спільного представницького органу роботодавців Олексія Мірошниченка відбулося обговорення законопроекту за №5130."
    Чернобыльцы, особенно минимальщики.

    ДУМАЙТЕ!!!!

    Анатолий, ну вот и объясни мне, как минимальщики связаны с законопроектом №5130.
    Виктор, да я давно знаю об этом.

    ОтветитьУдалить
  4. А то, что СЧУ не желает выходить на акции, так а что здесь непонятно, позвонили с банковой и сказали, что не балуйтесь, а то "медведь-шатун" задерёт, а оно им нужно на одно место приключений, у них и так всё в шоколаде. Заголовок сам за себя говорит: "Очень кушать хочется". Нашли борцов за справедливость - СЧУ и ФПУ, даже не смешно.

    ОтветитьУдалить
  5. CЧУ это шайка дебилов я ещё в 90х годах это понял и слинял с этого так сказать общества.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Куда ты слинял ?Как можно слинять с подводной лодки ? В лучшем случае вышел за угол покурить...

      Удалить
    2. ты прав 100 пудов

      Удалить