суббота, 23 января 2016 г.

Канівські чорнобильці планують підписати угоду з міською владою

Канівські чорнобильці планують підписати угоду з міською владою

21 січня, в міськвиконкомі м. Канева відбувся круглий стіл з питань соціального забезпечення осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Цього року, 26 квітня виповнюється 30 років з часу ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Тож основним для  влади є приділення уваги тим питанням, які найбільше цікавлять чорнобильців, надання їм всебічного соціального захисту та задоволення їхніх потреб. Про це повідомляє офіційний сайт Канівської міськради.

Учасників зустрічі цікавили питання різнопланового характеру, зокрема: виконання Постанови Верховної Ради України №1477, безкоштовне перевезення вдів ліквідаторів на міському транспорті та ліквідаторів на міжобласних маршрутах; санаторно-курортне лікування, надання одноразової матеріальної допомоги членам організації, безкоштовне надання медикаментів на лікування, включення до складу виконавчого комітету представника громадської організації «Союз Чорнобиль України».

До наступної зустрічі керівники структурних підрозділів міськвиконкому мають пропрацювати питання та знайти шляхи їх вирішення.

Анонсуючи, можна сказати, що в планах на найближчий час підписання Угоди між Канівською міською радою і громадською організацією інвалідів «Союз Чорнобиль України» терміном на 5 років.

3 коментарі:

  1. Еще одни меморандисты нашлись Продажные сцуки Презираю. Голова получает максимальную пенсию и вот и рвет дупу.
    Відповісти
  2. надання одноразово1 матер1ально1 допомоги членам орган1зац11-це означае що вс1 остальн1 л1кв1датори як1 проживають в м.канев1 та район1 як1 не входять в шарашк1ну орган1зац1ю не повинн1 одержувати матер1альну допомогу.вибачте але може хватить писать листи в1д усих л1кв1датор1в на орган1зац11 пашо1 ряби вересу та отримувати 1х продукц1ю та д1лити на 20 чолов1к а також грош1 в1д гесу та п1дприемц1в на бухло.багато л1кв1датор1в потребують д1йсно матер1ально1 допомоги але про них забули 1з за таких як ви орган1зац1я союз чорнобиль.шановн1 кер1вники м1сько1 ради запитайте всих л1кв1датор1в про 1х проблеми а не лише купки прихожан
    Відповісти
  3. с такими идиотами мы никогда не добьемся нормальных пенсий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий