четверг, 21 января 2016 г.

Розміри грошових винагород в зоні АТО будуть однаковими для усіх бійців - Полторак

АТО, Донбасс, военные, военный / Фото УНИАН

Вот какой  подход власть, наученная  горьким  опытом  с пенсионным  обеспечением  чернобыльцев, применяет  к воевашим  в АТО.  

А некоторые   чернобыльские   организации, пролоббировавшие   Постановление  КМУ №1210,   и с ейчас  работают  на разделение  чернобыльцев.

Розміри грошових винагород в зоні АТО будуть однаковими для усіх бійців - Полторак

Розміри грошових винагород в зоні проведення АТО будуть однаковими для усіх бійців - як для солдат, так і для бойових генералів.


Про це заявив міністр оборони Степан Полторак, передає кореспондент УНІАН.
Глава оборонного відомства зазначив, що уряд ухвалив рішення про передачу керівництву військових формувань повноважень щодо встановлення порядку виплат нагород учасникам АТО.
«Що стосується ЗСУ - рішення буде прийматися наказом міністра оборони. Вчора я прийняв рішення про напрацювання такого наказу, і сьогодні до кінця дня наказ про порядок виплати грошової винагороди в зоні проведення АТО я підпишу», - зазначив Полторак і зауважив, що документ буде погоджений з міністерством фінансів та міністерством соціальної політики .
«Сьогодні в зоні АТО різні розміри грошових нагород залежать від зарплати. Це несправедливо, бо в зоні бойових дій життям ризикують всі однаково - і солдат, якого щойно призвали, і бойовий генерал, який багато прослужив. Тому винагорода має бути для всіх однаковою», - вважає міністр.
Він підкреслив, що цей наказ буде спрямований на ліквідацію соціальної несправедливості.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/war/1242470-rozmiri-groshovih-vinagorod-v-zoni-ato-budut-odnakovimi-dlya-usih-biytsiv-poltorak.html

4 комментария:

  1. Анонимный1/21/2016

    ТАК ПУСТЬ ВЛАСТЬ ОЧНЕТСЯ И СДЕЛАЕТ ТО ЖЕ САМОЕ ДЛЯ ЧЕРНОБЫЛЬЦЕВ!, ЕСЛИ УЖЕ НА УРОВНЕ МО ЭТО ПРОЗВУЧАЛО, ТО ЛЕД ТРОНУЛСЯ?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Анонимный1/21/2016

      ЧЕРНОБЫЛЬЦЕВ МНОГО БАТЮШКА. СРЕДИ НИХ ЛИКВИДАТОРЫ, ЭВАКУИРОВАННЫЕ, ПЕРЕСЕЛЕНЦЫ, ДЕТИ, ВДОВЫ И ПРОЧИЕ. БЕЗ ДЕЛЕЖА НИЧЕГО НЕ ВЫЙДЕТ. А ВОТ ДЛЯ ЛИКВИДАТОРОВ, КАК И ДЛЯ АТОШНИКОВ, НАДО ПОДНИМАТЬ ПЕНСИИ. ДУМАЕТСЯ НИКТО НЕ БУДЕТ ПРОТИВ.......?

      Удалить
    2. Анонимный1/22/2016

      МО-ДЛЯ ЛИКВИДАТОРОВ ВОЕННООБЯЗАННЫХ. ЕЩЕ БУДУТ ВЕРСИИ?

      Удалить
  2. Анонимный1/25/2016

    Мужики! Ну вы, ей Богу--как дети!!! Да неужели вы все до сих пор еще не поняли одно--мы--чернобыльцы--не нужны ни-ка-кой власти вообще!!! Мы--отработанный материал! О нас давным-давно вытерли руки, и забыли! И теперь все чиновники у власти ждут, не дождутся наших смертей!!! Это--горькая, но реальная правда жизни!

    ОтветитьУдалить