вторник, 1 декабря 2015 г.

Чи можливо змінити ситуацію?

Чи можливо змінити ситуацію?

Мабуть не має чого додати до статті "Кожен голодний кореєць бажає знати, де собака зарита" та аналізу автора щодо подій, наслідків та й взагалі діяльності ССУЧЕНИХ та К. 

Тому, як неодноразовий учасник переговорного процесу з мінсоцполітики та кабміну хочу підтвердити, що наші пенсійні проблеми які виникли наприкінці 2011 року створила не влада. Проблеми, та як наслідки тисячі смертей ліквідаторів, жебрацтво вдів ліквідаторів, створили так звані президенти СЧУ, віцепрезиденти та їхні прихльобувачі - голови облСЧУ.


Мабуть вже не є секретом, що в 2011 році ці чорнобильські упирі по тихому домовилися з минулою владою щодо своїх максимальних пенсій, таким чином поставивши десятки тисяч ліквідаторів на межу виживання, або цілковитого знищення. Майже чотири роки боротьби з владою за відновлення чорнобильського закону, в першу чергу справедливого пенсійного забезпечення, поки що не принесли жодного результату.

Чи можливо змінити ситуацію? Вважаю так. Але почати потрібно з очищення нашої чорнобильської верхівки. Вкотре кажу, поки наші інтереси (мінімальщиків) будуть представляти станційники – максимальщики з СЧУ, колоборационісти – сепаратисти з ВОВЧ та К, які діють за вказівками влади (дай Боже щоб тільки української?), доки в нас нічого не вийде.

Останній гіркий приклад діяльності цих зрадників. Вони виправдовуються, що нібито мінфін не погодив зміни в постанову 1210, тому що туди надійшов якийсь проект підготований мінсоцполітики з представниками інших громадських чорнобильських організацій, що є 100% брехнею. Погодження не відбулося тому, що разом з підвищенням мінімальних пенсій до 425,485 та 530 %, цими ненажерливими так званими лідерами, вони додали ще й так зване осучаснення по зарплатам 2007 року, на яке щомісяця потрібно ще 51 млн. грн. Це є єдиною причиною відмови мінфіна.

PS. Є велике сподівання та надія, що на акцію біля мінсоцполітики 20.10.15 року, прийдуть свідомі чорнобильці з зеленкою, сміттєвим баком чи вилами, та з’ясують всі питання не з представниками міністерства, а з трійцею яка анонсувала цю акцію.

Лубни - В.І.Виноградов

Комментариев нет:

Отправить комментарий