суббота, 27 февраля 2016 г.

1 марта собирается центральный совет СЧУ (очередной сходняк)

 
1 марта собирается центральный  совет СЧУ
 (очередной  сходняк)


Организация,  которую финансирует государство, своими     решениями поддержала  смерть Небесной  сотни,  хотя повинна  еще  и в смертях  наших  побратимов, чернобыльцев, которые  умирали  в управлениях пенсионного фонда, добиваясь  прекращенных выплат  по решению судов. Известно  о трех таких смертях.
Смотрим даты  обращений  от имени ВСЕГО  центрального совета.  Уже были известны имена  погибших  на Майдане,  но до этого времени СЧУ  не сделала  выводы,  не дала оценку  действиям  диктатора   СЧУ  и портрет иуды  до сих пор  на сайте  как  насмешка.
Разве  такими делами должна заниматся  организация  финансируемая  государством.???
Или это плата  за гос. награды,которыми облагодетельствовал при жизни все членов  центрального совета???
Сейчас  многим хочется  упрекнуть чернобыльцев  майдановцев. " Что принес ваш майдан". 
Этот не наша вина, что  пришли к власти  такие же наперстночники  как  в СЧУ,  
Мы стояли  за  социальную  справедливость  и это НАША  трагедия.






Президенту України Януковичу В.Ф.
Вих. № 43
від 22.01.2014р.
Президенту України
Януковичу В.Ф.
Копія: Секретарю Ради національної   безпеки і оборони Украї  Клюєву А.П.
«Щодо припинення антидержавного заколоту, який
організовується і фінансується зовні України
»


Шановний Вікторе Федоровичу!

Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» займається захистом прав 2,2 млн. громадян України, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Це - майже 8% усього населення нашої країни.
Передбачені чинним законодавством соціальні гарантії чорнобильців, а також десятків мільйонів ветеранів війни, праці і військової служби, афганців, інвалідів, багатодітних родин можуть бути гарантовані лише в умовах економічної та політичної стабільності.
Натомість події, на так званому «Євромайдані» піддають реальній загрозі виконання програм соціального захисту цих та інших верств населення.
Шляхом шантажу та бандитськими діями, захопленням державних будівель представники окремих політичних сил та організацій намагаються нав’язати більшості населення країни свій світогляд, свою ідеологію, своє бачення історії і майбутнього України і її народу. У всьому світі такі дії кваліфікуються як заколот з метою усунення влади та встановлення насильницьким шляхом націонал-фашистської диктатури.
Нажаль, дедалі стає зрозумілішим, що робиться це за рецептами Сполучених Штатів Америки та окремих держав Євросоюзу.
Підтримка бандитських дій з боку окремих діячів з керівництва США і чиновників Євросоюзу є аморальною, оскільки в своїх країнах вони сповідують інші цінності, а також жорстоко подавляють навіть найменший супротив органам правопорядку. Це не можна оцінити інакше, як прямий тиск на Україну, який має за кінцеву мету скидання конституційно обраної влади і підпорядкування нашої країни слухняним маріонеткам. Тобто йдеться без перебільшення про національну безпеку України, загрозу втрати нею державного суверенітету і цілісності.

Тому необхідно негайно вжити рішучих заходів по відновленню в Україні конституційного правопорядку, притягти до кримінальної відповідальності організаторів антидержавного, антинародного заколоту.
Наша організація підтримає такі дії влади, щоб захистити мільйони чорнобильців, інших громадян від диктатури, яку намагаються встановити в Україні бандитським, неконституційним шляхом окремі опозиційні лідери-авантюристи.
Країна чекає від влади справедливих і рішучих дій.     З повагою,

Президент
ВГОІ «Союз Чорнобиль України» Андреєв Ю.Б.

Президентові України Януковичу В.Ф.
20 січня 2014 року
№ 38    
 Президентові України Януковичу В.Ф.
Про забезпечення конституційних прав
громадян України на безпеку життя
    Шановний Вікторе Федоровичу !
Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» неодноразово зверталась до керівництва держави з пропозицією розпочати загальнонаціональний діалог з розв’язання суспільно-політичної кризи, що триває в країні другий місяць поспіль. Нас, як і мільйони інших громадян України, обурює те, що окремі політичні сили привласнюють собі право говорити від імені українського народу. Сповідуючи подвійні стандарти, це активно підтримується окремими європейськими і американськими чиновниками і дипломатами, які вимагають від української влади виконати наче б то волю народу.
Вважаємо за необхідне нагадати, що відповідно до розділу ІІ Декларації про державний суверенітет України «жодна політична партія, громадська організація, інше угрупування не можуть виступати від імені усього народу України». Отже, долю країни має визначати український народ, а не окремі політики і звичайно ж не радикально налаштовані угрупування молодиків. Екстремістські дії бойовиків на Європейські площі і вулиці Грушевського в місті Києві під час одного з найважливіших християнських свят Водохрещення – це виклик не лише владі, а й суспільству. У таких діях, коли безкарно робиться й те, що прямо не дозволяється Законом, люди відчувають реальну, а не міфічну загрозу їхнім правам і свободам, загрозу встановлення в Україні справжньої, а не міфічної, диктатури. 
Зважаючи на викладене, звертаємося до Вас, як Гаранта забезпечення конституційних прав громадян, передусім права на безпеку життя, вжити усіх законних заходів для припинення протиправних дій і відновлення конституційного порядку як столиці, так і в регіонах. До загальнонаціонального діалогу з подолання суспільно-політичної кризи мають бути обов’язково залучені всеукраїнські громадські організації, які протягом багатьох років послідовно захищають права мільйонів громадян України.
 З повагою,  Президент ВГОІ
«Союз Чорнобиль України»                                                                   Ю.Б. Андреєв

Президенту України Януковичу В.Ф.

Президенту України
Януковичу В.Ф.

Про додаткові заходи щодо гарантування
безпеки стратегічних об’єктів України

                                               Шановний Вікторе Федоровичу !
Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» змушена звернутися до Вас у зв’язку з фактами бандитських захоплень режимних приміщень державних закладів, а також наростаючою загрозою захоплень стратегічних енергетичних об’єктів в Україні.
Учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і потерпілі внаслідок Чорнобильської катастрофи знають реальну ціну будь-якого необачного кроку на таких обєктах, оскільки відчули і продовжують відчувати на собі згубний вплив найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття.

Прошу зрозуміти, що людину з дубиною, навіть якщо у неї  найдемократичніші наміри, не можна за жодних умов підпускати до пульту управління енергосистеми України, оскільки це може завдати непоправної шкоди життю і здоров’ю десятків мільйонів людей, спричинити катастрофічні наслідки як для України так, так і для сусідніх країн.
Зважаючи на це, ВГОІ «Союз Чорнобиль України» просить Вас, як Гаранта забезпечення конституційних прав громадян, передусім права на безпеку життя, вжити додаткових заходів, які б гарантували на сто відсотків захист від будь-якого протиправного втручання у діяльність стратегічно важливих об’єктів, передусім енергетичних.     З повагою,
Президент ВГОІ
«Союз Чорнобиль України»                            Ю.Б. Андреєв




2 комментария:

  1. Все понимают,что при януковиче воровали,но до этого майдана жить еще можно было,а сейчас что,эта власть незнает что делать дальше,они думали что запад нам поможет,что все спишем на агресию России,теперь выживают люди,кто как может,про инвалидов чернобыльцев,сейчас вовсе забыли,у них прежняя власть украла,а этой выгодно,а счу это так для видимости

    ОтветитьУдалить
  2. Анонимный2/28/2016

    значит перевыборы и избрание других, менее вороватых представителей народа. Если идут и становятся депутатами более вороватые особи, то это проблема ИЗБИРАТЕЛЕЙ, но не МАЙДАНА!!! Только Дятел или хитросделанное Чмо может обвинять МАЙДАН

    ОтветитьУдалить