среда, 4 мая 2016 г.

Откровения П. Розенко с комментариями на ФБ.


Декілька днів тому у ЗМІ було поширено "сенсаційну" заяву щодо 60 млрд. соціальних виплат, які начебто незаконно сплачуються із державного бюджету. Цифра "незаконних соцвиплат" вразила навіть мене, особливо якщо взяти до уваги те, що в цілому на усі соцвиплати із держбюджету в цьому році виділено біля 45 млрд. грн. )))

Тим не менш, озвучена інформація свідчить або про значний масштаб незаконних соціальних виплат в Україні, або про недостовірність цих цифр та відверте маніпулювання зазначеними фактами чиновниками різних рівнів.
Для з'ясування ситуації, що пов'язана із цим, підписав окреме доручення Міністерству фінансів, Мінсоцполітики та Пенсійному фонду щодо надання мені наявних у цих органах фактів зловживань при призначенні та виплаті пенсій та соцдопомог в Україні.
Хотілося б знати як ці державні органи влади у межах своєї компетенції здійснюють заходи із припинення таких незаконних дій?
Будемо розбиратися. Із кожною оприлюдненою цифрою, із кожним оприлюдненим фактом незаконних виплат. Буду регулярно інформувати про стан звзначеної роботи. Щоби всі чітко знали де є реальні проблеми, а де - самопіар окремих людей на цій непростій темі! Tretyakova Galina Onufryk Marianna
Комментарии: 21
Комментарии
Ivakhnenko Oksana А не желаете разобраться с бардаком, в процессе которого не выплачиваются ЗАКОННЫЕ выплаты?? когда миграционка, минсоцполитики и ПФ живут по разным законам???
Стас Коневский Что с пенсиями?
Alexey Alexios Lipiridi Павло, яка допомога потрібна від громадськості? Можливо якась інформація?
Татьяна Медведева С пенсиями творится беспредел. Яценюк врал что повысил. Врут что с 1 мая повысят. На деле минимальную подтягивают.
Андрей Черных Со знанием дела формулировка поручения) Тут, если б даже эти данные и дела были, не успеешь до пятницы, а если их и нет? Этих цифр и дел? Вообще халепа)
Илона Доненко грядет уравниловка? коммунизм? мама работала 30 лет и вскоре ее пенсия сравнится с теми, кто не работал ни дня. Как-то странно повышать только минималку. Вам, господин министр, так не кажется?
Татьяна Шевчук Господин Розенко, когда же наконец-то восторжествует справедливость? Когда же Постанова КМ №112 от 26.03.2014 предстанет в человеческой форме: уберите( откорректируйте) позорные для 2016 года 949 грн! Ну не имеете Вы права платить людям пенсии меньше минимального прожиточного уровня! При стажах 30-37 лет иметь пенсии в 949 грн- это низость для власти!
Анатолій Тодорук Пане Павло, наберуться терпіння і скажіть відверто публічно(!!!), що державної пенсії, як такої в Україні не існує!!!
Пенсія - це накопичення, які людина здійснює впродовж працездатного віку і у випадку недодиття цієї особи ло пенсійного віку, - цей накопичений капітал переходить у спадок за волею власника.
Oleksii Bratushchak Ну в Мінсоц можна було не писати листа. Ще й місяць не минув, як Ви, Павло Розенко, звідти пішли. Тож ще маєте пам'ятати, як Мінсоцполітики бореться з фактами незаконних соцвиплат. Розкажете?)
Павло Розенко Звісно розскажу, Олексію! )) І можу чітко сказати як протягом останніх півтора років ми боролися із незаконними виплатами. Без піару, щоденно і послідовно. ))
Андрей Черных @Павло Розенко Если не подтвердятся слова Рязенцева, будете инициировать вопрос его увольнения? Или будет достаточно заявления Минфина о недостоверном заявлении сотрудника?
Петро Захарчук Тепер зрозуміло, куди діваються мої законні соціальні виплати! Влада продовжує дурити. Борг по зарплаті держпідприємства "Водозабір" Мінагро за 2011 рік не виплачений мені з Держбюджету до цього часу, держпенсіжю, частину якої витрачаю на розвязання пр...Еще
Пол Черкесский а почему просто не вызвали на ковер товарища Рязанцева? он же не с потолка цифры брал
Sergiy Triskach Павло Валерєвич перше хочу сказати великий респект, що є діалог влади і суспільства. Це вже реальні здобутки!
Sergiy Triskach Ще хочу подякувати, що приняли порядок виплати грошової компенсації сім'ям загиблих добровольців, а також добровольцям, які отримали інвалідність внаслідок поранень в зоні АТО!
Виктор Найденов Хочу обратиться к вице-премьеру РОЗЕНКО: ПРИ ВАШЕМ РУКОВОДСТВЕ У МЕНЯ УКРАЛИ ПЕНСИЮ, КОТОРУЮ ПОЛУЧАЛ ВОСЕМЬ ЛЕТ. а на девятом УКРАЛИ НАГло цинично, НЕГРАМОТНО, ТРИ РАЗА ОБРАЩАЛСЯ К ВАМ, ВЫ МОЛЧИТЕ. ПРОШУ ИСПРАВИТЬ ОШИБКУ И ВОССТАНОВИТЬ СПРАВЕДЛИВОСТЬ,ЖДУ ВАШЕГО РЕШЕНИЯ.
Виктор Найденов «Владимир Высоцкий Где Деньги, Зин»

МИНИСТРУ СОЦИАЛЬНОЙ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ...Еще
Іван Завидовський Віддайте пенсію моїй мамі!!!!!
Валентина Огур Я отримую пенсію 1215грв.-то виходить,що мені не світить 6% збільшення.А ,взагалі,я і не очікую від будь-якоі влади ніякого покращання життя.Це в нашій краіні неможливо ніколи.Ніяких іллюзій не повинно бути.Ставлять в безвихідь страшними тарифами.Я вже не кажу про все інше.
Oleg Getman Павло Розенко я думаю имелись ввиду соц выплаты вместе с пенсиями... т.е. 60 млдр из 300 млдр с копейками - это около 20% возможных махинаций - это вполне вероятный результат.
Ludmyla Zagoruyko Звичайно це з врахуванням ПФ і виплат ТПО - може бути і 60. Але все таки - чому ДОСІ!!! нема ЄДИНОЇ АВТОМАТИЗОВАНОЇ бази всіх пільговиків, сполученої з базою ДПС. Напевне тому, що гранти освоюються безслідно, а сфера ІТ сама дохідна з точки зору корупційних схем? Сором для КМУ.





Комментариев нет:

Отправить комментарий