среда, 4 мая 2016 г.

Павло Розенко доручив негайно надати офіційну інформацію щодо результатів верифікації соцвиплат

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко доручив Міністерству фінансів, Міністерству соціальної політики та Пенсійному фонду негайно надати інформацію щодо результатів верифікації соцвиплат, проведеної Мінфіном.

За словами Павла Розенка, інформація поширена у деяких ЗМІ щодо «незаконних соцвиплат», свідчить або про дійсно значний масштаб незаконних соціальних виплат в Україні, або про недостовірність цих цифр та відверте маніпулювання зазначеними фактами чиновниками різних рівнів.
Для з'ясування ситуації, Віце-прем’єр-міністр дав доручення Міністерству фінансів, Мінсоцполітики та Пенсійному фонду до завтра надати офіційні дані щодо  виявлених цими органами фактів зловживань при призначенні та виплаті пенсій та соцдопомог в Україні та заходів, вжитих для припинення виявлених порушень.

1 комментарий:

  1. панове від влади! Ви там що, спите на роботі? цьогоріч будемо відмічати 25 років. що ви робили всі ці роки? чи ви дієте по правилу;-в мутній водиці краще риба ловиться.мабудь пройде ще 25 років,але ви так нічого і не зробите.

    ОтветитьУдалить