пятница, 27 мая 2016 г.

Революція ще буде!?

Комментарий:

Народ Украины  и большинство  чернобыльцев,  вышли на Майдан, чтоб изменить   тогдашний   систему власти. Чернобыльцы  в отличие от студентов  не   скакали  и не думали  о  безвизовом режиме. 

Они хотели социальной справедливости  поруганной Постановлениями   КМУ  745 и№1210.  

Но оказалось,  что сменить власть не значит добится  желаемого. 

Мы не ошиблись, мы просто проиграли

 ( временно)  благодаря  майдановским хапугам  и врунам. 

Надо было уничтожать не только  власть а и общественные  институты поддерживавшие эту власть, в данном случае, всем ненавистную организацию СЧУ.

 Не саму организацию,  а так званных "лидеров" которые  и при той власти и при этой,  делали  и делают свои черные дела. Отстранение этих  крысятников; Копчика, Яценко, Войтова,  и иже с ними, паразитирующих  на теле чернобыльского сообщества, зомбирующих чернобыльскую общественность, вот, что не сделали  на Майдане. 

На это была причина; 

1 Предательство одного из депутатов.

  который  отговорил от такого шага. 

Мало бы не показалось, тогда еще живому АЮБу.

Но не долго осталось жировать и этим скунсам  , хоть они  и делают  вид, что обеспокоены  защитой чернобыльцев.

 Одно только то, что не  аннулировано Постановление  КМУ №1210,  и не пренесены извинения  за обиды  и правовой безпредел, за смерти ликвидаторов, за их нищету делает их преступниками.

НО ЕЩЕ  НЕ ВЕЧЕР.........

Революція ще буде!?


В 2013 році хтось підтримував Майдан, а хтось і ні. Однак треба визнати, що здебільшого громадяни України не могли погодитися з діями режиму Януковича, який кинув державу у прірву беззаконня та правового свавілля.


Особливо ці негативні явища в першу чергу відчули на собі чорнобильці, які ще раніше, починаючи з 2011 року, знаходилися у безперервні боротьбі за свої права. Тому не дивно, що у 2013 році багато-хто з чорнобильців був активним учасником Майдану, покладаючи надію на те, що з європейським вибором України в нашій державі запанує право і правда.

Проте – не сталося, як гадалося. Нова, вже "майданівська" влада, під виглядом реформ, розпочала нещадне руйнування законодавчого поля України. Тут вже мова навіть не йде про корупцію в вищих ешелонах влади та інших негативних явищах, оскільки ці процеси набули просто катастрофічного характеру, а про те, за чим, безперечно, наступить і остаточне руйнування держави. А тому, говорити сьогодні про якусь "європейськість", де цілковито відсутні право і права – навіть дурно.


Особливо відчутні процеси правового нігілізму в Україні на долях малозахищених верст населення і, зокрема, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Згадаймо, чого лише варті скасовані в грудні 2014 року нинішньою "майданівською" владою права інвалідів-чорнобильців. Проте, як виявляється, ці процеси в 2014 році мали лише свою початкову стадію.

Сьогодні, нехтуючи Конституцією, чим густіше з’являються нові законопроекти, які за своєю суттю цілковито знищують не лише таку соціальну групу, як громадян, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, але взагалі систему соціального захисту в Україні.

Всі ці процеси генеруються і запускаються людьми, які ще вчора закликали з трибун боротися і протистояти беззаконню. Однак, в Україні нічого не змінилося. Сьогодні громадяни України, як і при режимі Януковича – беззахисні і принижені.

На жаль, в Україні перестали діяти інститути, які за своїми прямими і функціональними обов’язками мають стояти на стражі Конституції України по недопущенню обмеження прав громадян України. Сьогодні Конституційний Суд України перетворився на такий собі "примітивний клуб на замовлення", а сам "гарант" в особі Президента, нічого не гарантує своїм громадянам, оскільки зайнятий справами, які б гарантували збереження його капіталів в офшорах. 

Мабуть, врешті-решт, ці явища будуть мати свою оцінку з боку суспільства, але це, швидше за все, ще попереду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий