суббота, 12 марта 2016 г.

PROTEST Щодо проведення Демонстрації солідарності




вих..№ 43                               Президенту Всеукраїнської
від11. 03.2016р.                     громадської організації інвалідів 
                                                 «Союз Чорнобиль України»
                                                  Войтову В.В.
Шановний Володимире Васильовичу!
   Рада Чернігівської обласної організації Всесоюзної громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» запропонувала Вам, як члену національного оргкомітету внести до загального Плану заходів до відзначення 30-х роковин Чорнобильської катастрофи нашу пропозицію: «Провести Демонстрацію солідарності та мітинг пам’яті на Майдані незалежності» 23 або 24 квітня 2016 року.
   Чому 23 або 24 квітня?
   По-перше, це вихідні дні. Збір учасників передбачити у сквері перед колишнім пам’ятником Леніну. Від пам’ятника почати рух і пройти без перешкод по Хрещатику. Завершити рух на Майдані незалежностімітингом пам’яті.
   Сумну дату Чорнобильської катастрофи буде відмічати уся цивілізована світова спільнота. Заходи будуть проводитися в ООН, ЮНЕСКО, в країнах Європи.
   На нашу «Демонстрацію солідарності та мітинг пам’яті, ми вважаємо, треба залучити Уряд, Президента, народних депутатів, послів іноземних країн, різні релігіозні конфесії. Тим самим, ми виказуємо солідарність і шануємо пам’ять живих і мертвих чорнобильців, які врятували світ від ядерної пітьми.
Акцію протесту проти байдужості влади до своїх героїв, зниження рівня їх соціального захисту пропонуємо провести 23 березня 2016 року з конкретними вимогами.
   Наполягаємо врахувати наші пропозиції, вжити заходи щодо пере форматування вищезазначених заходів.
   Якщо не будуть враховані наші пропозиції, Чернігівська обласна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» участі в проведенні цих заходів брати не буде.
Віце президент
Всеукраїнської громадської організації
інвалідів «Союз Чорнобиль України»             А.М.Лігун

2 комментария:

  1. віктор3/13/2016

    ПРАВИЛЬНО

    ОтветитьУдалить
  2. Анонимный3/13/2016

    Да, правильно и точно - акция протеста !, а не солидарности!

    ОтветитьУдалить