среда, 30 марта 2016 г.

Черкаський нардеп заявив, що не займається "політичною проституцією"




Спікер Верховної Ради на засіданні у вівторок зачитав повідомлення про позбавлення депутатських мандатів Єгора Фірсова і Миколи Томенка, які раніше покинули фракцію БПП. Микола Томенко прокоментував на своїй сторінці у "Фейсбуці" коментар щодо відставки.

– Є така політична традиція в Україні – переймати згубні звички новою владою від попередньої. От і розсилання правильним депутатам письмових інструкцій як "мочить" своїх опонентів і захищати владу стало вже звичним. Хочу також подякувати тим депутатам, які відмовилися цей темник озвучувати, тим, хто своїми дзвінками чи смсками підтримали мою позицію ( імен не називаю, щоб з фракції не виключили).
Для цих писарів і речників останнього темника поясню автентичне значення слів "політична проституція і тушки". Це передовсім ментальний стан політика, який за місце для своє дупи чи своїх родичів біля влади готовий продати і переконання і душу. Для прикладу, "вбивати Януковича і його злочинне оточення на Майдані, а потім в уряді Януковича анекдоти йому і цьому злочинному оточенню травити; або продавати округи на виборах вчорашнім соратникам Ядухи-Януковича на Хмельниччині, зубикам – друзям Тулуба-Януковича на Черкащині, чи черновецьким – по всій країні та в партійному списку; або в бюджетну ніч разом з колишніми "злочинцями" Януковича залишити пільги для агроолігархів, а пенсіонерам аж 1074 гривни пенсії наділити; або хвалити й заохочувати депутатів з інших демократичних фракцій, що за спеціальний статус Донбасу чи розширення повноважень президента голосують.... це і є політична проституція й тушкування!!! А виступати проти такого політичного цинізму і не підтримувати його, шляхом ВИХОДУ З ВЛАДНОЇ ФРАКЦІІ – це називається політична позиція і переконання!
Спеціальна подяка моєму земляку Віталію Чепинозі, бо наша з ним рідна земля – батьківщина Піддубного, Старицького, Драй-Хмари..не дозволяє владне хамство терпіти. І взагалі не варто забувати, що Президенти приходять і відходять, або тікають – а нам, тут, на своїй рідній землі жити, – написав у повідомленні Микола Томенко.
Підготував: Маріам КАЗАРЯН

1 комментарий:

  1. Анонимный3/31/2016

    Очень жаль, что таких истинно НАРОДНЫХ депутатов, власть просто выкинула из парламента! Вывод -народ Украины просто уничтожается этой олигархией!!!

    ОтветитьУдалить