четверг, 31 марта 2016 г.

Щодо нагородження ВГО "Країна" героїв-ліквідаторів аварії на ЧАЕС "Новими Знаками народної пошани "За громадянський подвиг""


Інформаційне повідомлення щодо нагородження ВГО «Країна» героїв-ліквідаторів аварії на ЧАЕС «Новими Знаками народної пошани «За громадянський подвиг»

ВГОІ «Союз Чорнобиль України» повідомляє, що конкретних пропозицій від ВГО «Країна» по проведенню спільного заходу щодо нагородження ліквідаторів до нас, нажаль, не надходило.

Ми вважаємо, що напередодні 30-х роковин Чорнобильської трагедії, слід віддати пошану всім ліквідаторам, які брали участь в ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи з 1986 – 1990 рік.

Тому, ВГОІ «Союз Чорнобиль України» з іншими громадськими чорнобильськими організаціями зверталися з листами до Адміністрації Президента України, Організаційного Комітету з підготовки до 30-х роковин Чорнобильської трагедії, Кабінету Міністрів України щодо затвердження єдиної нагороди до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Сподіваємось, що згідно Указу Президента України № 702/2015

«З метою гідного вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, належного забезпечення соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, створення умов для економічної реабілітації та розвитку територій, що зазнали радіоактивного забруднення, а також посилення уваги суспільства й світової спільноти до проблем подолання наслідків цієї техногенної катастрофи та на підтримку ініціатив громадськості постановляю:

1. Оголосити в Україні 2016 рік Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи»  буде вшанований подвигвсіх ліквідаторів…

2 комментария:

  1. Львів3/31/2016

    Ми вважаємо.
    А хто ви такі, щоб питати ваша думку.
    Чмошнікі ви. пройшла пора ваша, ви зрадники.

    ОтветитьУдалить
  2. Дубно,Рівненська обл.У списках на безкоштовний проЇзд у громадському транспорті чорнобильців взагалі нема.Навіть ліквідаторів 1,2категоріЇ.Це дяка за те,що ми спасали весь СВІТ???

    ОтветитьУдалить