суббота, 5 декабря 2015 г.

З В Е Р Н Е Н Н Я до депутатів Лубенської міської ради

З В Е Р Н Е Н Н Я
до депутатів



УКРАИНСКИЙ ВЫБОР 16 СЕКУНДА 2 РЯД

16  СЕКУНДА  2  РЯД 
 ЗАКЛЮЧИТЕЛЬНАЯ  КОНФЕРЕНЦИЯ  УКРАИНСКОГО ВЫБОРА








Лубенської міської ради від загальних зборів Лубенського міського осередку ВГОІ "Союз Чорнобиль України", Лубенського міськрайонного об’єднання інвалідів Чорнобиля та Лубенської міськрайонної громадської організації "Чорнобильці Лубенщини"

Шановні депутати!
Ми, представники громадянського суспільства від громадських чорнобильських організацій, покладаємо велику надію на те, що з обранням нового депутатського корпусу Лубенської міської ради у нас в місті розпочнуться реформи та зміни, на які з нетерпінням очікують мешканці нашого міста та які дозволять покращити життя наших співгромадян.
Ми, представники громадянського суспільства, готові підставити своє плече патріотичним силам Лубенщини з політичних партій і об’єднань, які представлені у міській раді, щодо кроків, пов’язаних з розбудовою української держави та зміцнення її обороноздатності.
Маємо надію, що кожен з депутатів від патріотичних сил усвідомлює свою місію щодо недопущення реваншу антиукраїнських і антидержавних політичних сил, які були першопричиною військового конфлікту на Сході України.
Саме ці сили, на протязі тривалого часу, здійснювали планомірне нищення всього українського, перетворюючи наші міста і села на кримінальні вотчини, де простому українцю виділялась роль батрака і жебрака.
З такою ситуацією в країні не погодилися працьовиті та волелюбні українці, які вийшли у 2011 році на майдани по всій Україні боронити свою гідність і цивілізований шлях розвитку.
Не залишались осторонь цих процесів і представники громадських чорнобильських організацій Лубенщини, які безпосередньо своєю участю активно підтримували Майдан у Києві.
Водночас слід констатувати й те, що вороги України не сплять.

Навіть у середовищі громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, коли на Сході України ллється кров і гинуть наші сини та дочки, є люди, які співпрацюють і палко підтримують проросійсько-сепаратиські організації, що створені під виглядом об’єднання громадян соціального напрямку.
Прикладом може слугувати недавно створена і зареєстрована в Лубнах громадська організація "Лубенська міська громадська організація інвалідів "Ветерани Чорнобиля", яка є асоційованим членом Всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля", яку очолює українофоб і сепаратист з м. Харкова Проскурін В.С.
Ми, представники чорнобильських організацій Лубенщини, з великим обуренням сприйняли попередню інформацію про те, що нібито представника громадської організації "Лубенська міська громадська організація інвалідів "Ветерани Чорнобиля" мають намір ввести до складу виконкому Лубенської міської ради.
Сподіваємось, що подібним спробам і проявам буде дана рішуча відсіч і до складу виконкому Лубенської міської ради ввійдуть люди, які переживають і дбають про своє місто та готові до самопожертви в ім’я України.

Слава Україні!
Героям Слава!
В.І.Виноградов

14 комментариев:

  1. Анонимный12/04/2015

    Так держать, молодцы!

    ОтветитьУдалить
  2. Анонимный12/04/2015

    К чему эта грязь.

    ОтветитьУдалить
  3. Анонимный12/05/2015

    почему не пропускаете коменты,я думал что у вас на сайте демократия и свобода слова к сожалению я ошибся, этот комент вы тоже не пропустите?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Это Ваше мнение и Вы имеете на него право Но комменты с оскорблениями от анонимов не выставляются.

      Удалить
  4. Анонимный12/05/2015

    что с проэктом?, почему нет никакой информации? Борис Черкасский если что то знаете выкинте инфу.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Сам не знаю ни чего Знаю, что минфин рассматривает и не соглашается Нет денег Моё мнение.что просто пар выпустили и все.

      Удалить
  5. Анонимный12/06/2015

    Лубны! С Кривого Рога берите пример!

    ОтветитьУдалить
  6. Ликвидатор 198612/06/2015

    А на ментов и армию деньги есть это получается за нас счет

    ОтветитьУдалить
  7. Анонимный12/06/2015

    девка тоже не соглашается пока ей не вдуеш.так и тут.надо им вдуть поглуже тогда и согласятся

    ОтветитьУдалить
  8. Постоянно на чернобыльских сайтах звучат призывы не втягивать чернобыльцев в политику,мол,у каждого свои политические предпочтения...Это правильно.Свой право мы реализуем на выборах.
    Если же общественная организация по социальной защите чернобыльцев в лице ее руководства намерена в своем офисе чуть ли не флаг страны агрессора выставить,то как это понимать ?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Анонимный12/07/2015

      Во дура влезла сюда

      Удалить
    2. Анонимный12/07/2015

      а поймеш когда без света и тепла замерзнеш или без лекарств ноги протчнеш.ХЕРОЯМ САЛА

      Удалить
  9. Владимир12/06/2015

    Согласитесь но стучать не пристойно,Виноградов стучить на Проскурина у него что есть доказательства,ч то Проскурин сепар ?

    ОтветитьУдалить
  10. Анонимный12/07/2015

    не надо сюда втюхивать политику,давайте боротся за свои права Юправильно пишут на полицию на армию деньги есть,а для ликвидаторов как всегда нетЮ так на х..р нам такое правительство которое строит полицейское государство,надо задуматься об этом всем и боротся против произвола правительства,а не стучать друг на друга это мерзко.

    ОтветитьУдалить