вторник, 29 декабря 2015 г.

ПРОТЕСТЫ БУДУТ И СИЛЬНЫЕ. Рік у цифрах: показники, які змінили життя українців (Інфографіка)

Рік у цифрах: показники, які змінили життя українців (Інфографіка)

Рік у цифрах
Рік у цифрах / Телеканал новин "24"
Рік, що минає, був не простим для українців. У нас триває війна, проблеми з економікою… Однак були й позитивні моменти. Коротко про основні показники 2015-го в інфографіці від журналістів "24".
Українці звикли, що їх годують обіцянками. Тож цього року, як і усі попередні, жоден із українських політиків, депутатів чи урядовців не виконав свої обіцянки на 100%.
На сході України досі війна, мінські домовленості умовно встановили мир на Донбасі. Однак наші захисники продовжують помирати… Контактна група 22 рази намагалася забезпечити виконання мінських домовленостей, але поки лише українська сторона їх дотримується.
Цього року вступила у дію Угода про асоціацію між ЄС і Україною. Через це Росія щонайменше втратила 3,5 мільярда доларів.
Ще одна позитивна новина: багатії через офшори вивели з української економіки приблизно на 7 мільярдів доларів менше, ніж у 2014 році.
На 13 пунктів Україна покращила свої показники у рейтингу Doing Business, посівши 83 позицію серед 189 країн.
Щоб збільшити — натисніть на зображення:
Чашка кави, яку олігарх Ігор Коломойський запропонував випити Мустафі Найєму під час рейдерського захоплення "Укртранснафти", коштувала бізнесмену не одну сотню мільйонів доларів – це кошти, на які підконтрольна йому група "Приват" збагатилася завдяки нафтовій компанії, контроль над якою Коломойський все ж втратив.
Українці продовжують допомагати армії: за цей рік на підтримку захисників держави вдалося зібрати 7 мільйонів гривень.
3 "снаряди" були використані українськими політиками в якості аргументів за відсутності інших переконливих доказів: пляшку метнув у нардепа Олександру Кужель її колега Андрій Тетерук; склянку – міністр МВД Арсен Аваков у керівника Одеської області Міхеїла Саакашвілі; власну ногу в якості аргументу використав нардеп Володимир Парасюк проти генерала СБУ Василя Пісного.
Більше 42 мільйонів українців проживають не на окупованих територіях, не у зоні проведення бойових дій та мають можливість насолоджуватися більш-менш комфортним життям.
Кількість журналістів, викрадених в Україні протягом року – 0. У 2014 році було викрадено 33 працівника ЗМІ.
Усе найважливіше за рік у Підс

3 комментария:

  1. Анонимный12/30/2015

    Я не знаю смеяться или плакать над этим бредом - инфографика. По порядку я смотрел по тв голосование ВРУ по бюджету на оборону выделено пять процентов ВВП. Эти пять процентов понятно не пойдут на оборону или содержание ВСУ, данные огромные деньги уйдут в карманы олигархов замкнутых на оборонке и вороватому генералитету.ВСУ кормят,одевают волонтеры иначе в ВСУ будет голод.

    Второе сначала на примере - Если Бродовский занял у соседа триста гривень и решил не отдавать, это по мнению Бродовского потеря и проблема соседа. Украина под гос.гарантии заняла 3 млрд у РФ и решила Украина не отдавать долг при этом МВФ признал долг как суверенный Украины перед РФ. Мне до задницы кто "агрессор", так как я свои долги отдаю чего и Вам г-н Бродовский советую - быть в финансовых вопросах честным.Что касается потерь пока Украина потеряла со слов Яценюка 110 млрд грн от разрыва связей с РФ. В 2016 г. Украина потеряет намного больше,так как Порошенко и К разорвали договор о внутренней торговле с РФ и будет введение пошлин и ограничений со стороны РФ. Украина на рынке ЕС неконкурентоспособна по стандартам ЕС. К тому же ЕС ввела квоты (размеры) на товары с Украины очень маленькие и не покрывают даже частично потерь которая понесла Украина от разрыва связей с РФ.

    Третье - в предпоследнем абзаце указано, что более 42 млн. человек наслаждаются комфортной жизнью. Так Борис,если ты считаешь так как опубликовал - ты не прав. В Украине наслаждаются комфортной жизнью не более двух процентов всего населения (опросы КП, украинская правда и т.д.) типа депутаты ВРУ, чины разных мастей, прокуроры, судьи ну и как без воров как в законе, так и беспредельщиков, ну и всех любимые максимальщики станционшики. На Донбассе не сахар, но люди проживающие там отстояли свое право не подчиняться киевской хунте пришедшей к власти на крови с одним только желанием и дальше грабить население. Может Вам Борис пора открыть глаза на то, что пришедшая олигархия к власти намного хуже той против которой Вы боролись. У Вас есть вилка вот и сбрасывайте лапшу от продажных олигархических-майданутых СМИ (проституток по их древней профессии).

    Александр Грабовский. Киев.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Опять Кто виновыат Невестка Поясняю. я только даю информацию с других источников а не пишу её и тем более выдумываю Вы впаве читать и думать а не сваливать все на Бродовского Или вы неучь?

      Удалить
    2. Анонимный12/30/2015

      Долго ждал трезвые высказывания.

      Удалить