понедельник, 2 ноября 2015 г.

Навіщо тратитися на Баден-Баден, якщо можна безкоштовно поїхати в санаторій "Мошногір’я"






















У 




Золотоноші добігає кінця оздоровча кампанія 2015 року. Для реалізації права на безкоштовне забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих внаслідок Чорнобильської цьогоріч у місті придбали 34 путівки до санаторію “Мошногір’я”.

Управління праці повідомляє, що загальна сума подібних оздоровчих закупівель склала 155 тисяч 110 гривень. Це дало змогу задовольнити потреби у санаторно-курортному лікуванні усіх золотонісців, що перебували на черзі. Останні чотири особи відвідають оздоровчий заклад у листопаді.

“Чорнобильці”, в свою чергу, під час опитування зазначили, санаторій згаданий санаторій у повному обсязі  забезпечив відпочивальників комфортним проживанням, якісним лікуванням та повноцінним харчуванням.

Санаторій “Мошногіря” відомий своєю мінеральною водою, яка за своїм хімічним складом близька водам Баден-Бадена і Аахена (Німеччина). Фактично вона – аналог Миргородського типу води. Заклад відомий своєю лікувальною і лабораторно-дослідницькою базою. Розрахована здравниця на 500 відпочивальників.

Також фахівці Управління нагадують, що нині продовжується формування потреби у санаторно-курортному лікуванні осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 категорії, на 2016 рік. Усіх, хто бажає оздоровитися наступного року, просять надати документи для формування черги до їхньої установи. За довідками можна звертатися телефоном – 5-39-88.

http://zolotonosha.ck.ua/2015/10/30/bezkoshtovni-putivky-do-sanatoriyu-ts-ogorich-otry-maly-34-zolotonis-ky-h-chornoby-l-tsiv/

Комментариев нет:

Отправить комментарий