понедельник, 16 ноября 2015 г.

Інформаційне повідомлення про обрання Президента ВГОІ СЧУ



11 листопада п.р. в Києві відбулася звітно-виборна конференція ВГОІ «Союз Чорнобиль України».

Переважною більшістю голосів Президентом ВГОІ «Союз Чорнобиль України»  делегати від усіх обласних організацій обрали Войтова Володимира Васильовича, який до цього обіймав посаду голови Вінницької обласної організації «Союз Чорнобиль України».
Віце-президентами ВГОІ «Союз Чорнобиль України»  обрані: Демченко Г.Х, Кобчик В.П., Лігун А.М., Ткачова О.В., Яценко В.М.
  Варто лише  зауважити   що  уже  дві  Звітно-виборчих конференції ВГОІ «Союз Чорнобиль України» проходили без офіціозу і помпезності.
На цей раз конференцію не охороняли сотні правоохоронців, не було на ній численних депутатів і урядовців. Мабуть, швидше за все, така реакція з боку влади пов’язана з тим, що в 2011 році ВГОІ «Союз Чорнобиль України» вже виконала свою «історичну місію» і зараз, в її «послугах» немає потреби.

 

Анонім13 лист. 2015 р. 08:58:00

Як видно з цього повідомлення, що СЧУ не тільки не увійшла в правове русло, зумовлене Статутом, але й зміцнює своє становище, додатковими щупальцями, які все більше стискаються на шиї Мінімальщиків, які становлять 83% від загального числа ліквідаторів. Заявлені раніше зміни, або точніше приведення статуту у законне русло, залишилися тільки декларацією. Не тільки порушений принцип: Один регіон-одна організація, так ще й збільшилася кількість так званих віце-президентів, хоча існує такий орган як Президія, який складається з облголів, і інститут віце-президентів, повністю його нівелює. Дивує той фактор, що на засіданні центральної ради, не обговорювалося збільшення кількості віце-президентів, це вже за договором між кланами СЧУ. Новий «президент» вирішив піти в наступ. Багато делегатів, конференції, були шоковані цією пропозицією, тим більше, що за віце-президентів, не проводилося голосування. Це бойова команда нового президента, у вирішенні всіх антисоціальних питань. (приклад Кобчік). Трапилося, те, що і очікувалося. Найцинічне кидалово. З цього випливає, що СЧУ, що стала на шлях зради чорнобильців у 2011 році, так і далі буде вести політику, не захисту основної, найбільшої маси чорнобильців, а лобіювання інтересів станціонщиків і максимальщиків. Думаю, що до лютого місяця, ми вже побачимо заяви про припинення членства в організації.


ВІКТОР ПОЗНІК
13 лист. 2015 р. 13:07:00 
МАТЮКИ ЗАКІНЧИЛИСЬ І СЛІВ БІЛЬШЕ НЕМАЄ.АЖ ТЕПЕР "СЧУ" ПОВНИЙ ПІ....Ь.ОДНИМ СЛОВАМ ХАНА...ДОКЕРУВАЛИСЬ ДО РУЧКИ
. Відповісти

Анонім13 лист. 2015 р. 16:25:00

В СЧУ нужно провести повсеместный аудит по кол-ву людей, состоящих в организациях, особенно в районных, т.к числятся много, а взносы никто не платит, а по уставу, если больше года взносы не платяться, то автоматом человек выбывает из организации! если это подтвердиться, то вся СЧУ - липовая общ. организация и, следовательно, не может представлять наши интересы на любом уровне! И средства , выделяемые из бюджета страны на СЧУ просто разворовуются! 
Відповісти

 Анонім13 лист. 2015 р.17:08:00 

Они это устав уже профукали под себя еще в 2011 году Надо делать аудит за последние 3 года, так как многие рай и обл председатели уже давно прикормлены орденами, медалями и пенсиями.



2 комментария:

  1. віктор11/16/2015

    ТЕПЕР ЩО ЦЯ ХАРЯ БУДЕ ВЖЕ ПОСТІЙНО НА ПЕРШІЙ СТОРІНЦІ САЙТУ .

    ОтветитьУдалить
  2. Америций11/16/2015

    Народ !
    Надобно знать закон про общественные организации.
    СЧУ представляет интересы только членов своей организации и никого более.Точно так и другие организации типа ВОВЧ и организация Колядина (не важно как она называется,т.к. всеукраинскими их называть нельзя,там численность смешная).

    ОтветитьУдалить