вторник, 10 ноября 2015 г.

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

ГОРЯТ  ПЛАМЕНЕМ  НАШИ  НАДЕЖДЫ,  НА УЛУЧШЕНИЕ  СОЦ. СТАНДАРТОВ.



    Вот смотрел  на заседание  рабочей  группы,  сравнил  его  с базар—вокзалом.  Ну поясните  мне ,какое отношение  имеет постановление  № 656 от 23 -11—2011 г. к чернобыльской  проблеме.  Ведь  ликвидаторы -- инвалиды не все имеют красную  корочку, многих направили  на ликвидацию аварии на ЧАЭС, не военкоматы,   а предприятия  И нет разницы  при установлении  пенсий  по 6-8-10  мин. прож., или в данном случае  4-5-6 мин. прож., есть у того или иного ликвидатора   красное  удостоверение.
Сидит, Проскурин Колядин  и в ступе  воду  перемалывают.
Нет чтоб спросить  прямо. Кто виноват  в разработке  и принятии 1210.? Ответ ясен СЧУ.  Это ихние  11 иуд  сделали  такую  несправедливость. Вот почему  СЧУ  и взяло их  в компаньоны.,  и к тому же у них оказались  и свои интересы, так как ихние  члены  максимальщики  сидят  в переговорном процессе,  и сделают все возможное  и невозможное, чтоб ни одно  постановление,  где урезаются  ихние  пенсии НЕ ПРОШЛО.

Везде ложь и обман, и каждый раБотет на свой карман.

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ 

Про результати засідання робочої групи з підготовки проектів актів стосовно поліпшення пенсійного забезпечення інвалідів-чорнобильців 09.11.2015

Нагадуємо, що за підсумками засідання робочої групи 4 листопада 2015 року було доручено фахівцям Міністерства соціальної політики України провести розрахунки витрат різних варіантів проектів постанов КМУ щодо змін до постанови КМУ від 23 листопада 2011 року №1210.
9 листопада 2015 року засідання робочої групи відбулося під головуванням заступника Міністра соціальної політики України В.Іванкевича. Знову обговорені різні варіанти, які були запропоновані на минулому  засіданні. Дуже наполегливо пропонувалось зупинитися тільки на внесення змін до    ст. 54 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» стосовно встановлення мінімальних розмірів пенсій на рівні 10, 8, 6 прожиткових мінімумів для всіх інвалідів відповідно 1,2, і 3 груп. Але більшістю присутніх було прийнято більш надійний варіант, а саме: невідкладно прийняти зміни до постанови №1210 щодо встановлення мінімальної пенсії 530; 475; 439 відсотків до прожиткового мінімуму, а з початку 2016 року  запровадити норму щодо     10, 8, 6 прожиткових мінімумів.
Також було домовлено, що члени робочої групи активно працюють з урядовцями і народними депутатами України з метою розробки і прийняття законопроекту про поновлення норм ст. 54 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» в редакції, що діяла до 01 січня 2008 року.
Нажаль, 


майже всі учасники робочої групи вийшли незадоволеними підсумками зустрічі, перед усім тому, що  на засіданні не було представників від міністерств фінансів і економіки. Тому невідомо, чи буде згода цих міністерств на наші пропозиції. До того ж, Держбюджет на 2016 рік прийматиметься найближчим часом, і є ризик, що напрацьовані нами пропозиції залишаться не забезпечені фінансово.
Про подальший перебіг подій буде повідомлятися на наших сайтах.
Президент   Всеукраїнської  громадської   організації  інвалідів  «Союз Чорнобиль України»
Березін В.О.
Голова   Правління ВГО «Всеукраїнське об'єднання    ветеранів Чорнобиля»
Проскурін В.С.
Голова   Всеукраїнської Спілки  ліквідаторів-інвалідів  "Чорнобиль-86"
Колядін А.Ф.


http://www.souzchernobyl.org/?section=3&id=3066

ВИДЕООТЧЕТ 
 ТУТ

3 комментария:

  1. Анонимный11/10/2015

    ВСЕ ПРОПАЛО , ВСЕ ПРОПАЛО , КЛІЄНТ УЕЗЖАЄТ , ГІБС СНІМАЮТ .

    ОтветитьУдалить
  2. Демократический централизм11/10/2015

    Народ,я не вижу ни одного чернобыльца- минимальщика на переговорах !!! Поправьте,если это не так.Вижу и слышу по голосу целый десант с Харькова (минимум 4 человека,все за кадром.на видео только Проскурин,минимальщиков среди них нет).Обратите внимание на 9-10 видео они сидят напротив СЧУ (Березин+Копчик) и активно проговаривают осучаснення - это основная цель.Копчик ,,вообще,кроме осучаснення ничем не интересуется.

    ОтветитьУдалить
  3. Анонимный11/10/2015

    якось на сайті МІНСОЦПОЛІТИКИ проскочило повідомлення про створення робочої групи (на вимогу суду), що до перегляду прожиткового мінімуму, і....і мертвий штиль! як казано;- не к добру всё это! якщо КМУ все ж таки наважиться підвищити прожитковий мінімум, то всі переговори марна трата часу.ось які дані оприлюднені на сайті МІНСОЦПОЛІТИКИ:-" Міністерство соціальної політики України відповідно до статті 5 Закону України „Про прожитковий мінімум” повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах вересня 2015 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 2518 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 2686 грн), для дітей віком до 6 років – 2421 грн, для дітей віком від 6 до 18 років – 2925 грн, для працездатних осіб – 2624 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 2913 грн), для осіб, які втратили працездатність, – 2100 гривень.; в два рази менший від встановленого законом.

    ОтветитьУдалить