суббота, 29 октября 2016 г.

Продай одіж - купи меч!


На наших очах відбувається масове зубожіння населення України. 
Це ніякі не тимчасові труднощі, спричинені війною з Росією. Це - результат демонтажу державної планової економіки колишньої Української РСР та 23-річного розграбування державного (народного) майна українського народу партійною верхівкою УРСР, зрощеною з місцевим та міжнародним криміналітетом (популярна назва цієї групи людей - "новиє русскіє").
Всі уряди так званої "незалежної" України не виконували своєї єдино правильної і природної функції управління народногосподарським комплексом, а займалися продажем чи безплатним роздаванням майна українського народу місцевим та іноземним бандитам. Нинішній уряд - не виняток. Його члени - не господарники, а продавці. Вони торгують нами і нашою спадщиною. І будуть це робити доти, доки ми їм це дозволятимемо. Вони - злодії.

У розграбуванні України взяли участь і т.зв. "західні демократії". 23 роки Україна дотує Європу і Америку через нав'язані нам механізми колоніальної експлуатації. Вони, як і Росія, винні у тому, що десятки мільйонів українців нині є злидарями на своїй предківській землі. Нині Європа, Америка і Росія торгуються між собою за нашу шкуру. І здеруть із нас нашу шкуру та поділять між собою, як вартові біля хреста Ісуса поділили його одіж. Бо ми не чинимо опору. А треба. Ми ж не покірна худоба на бойні, а живий народ. 

Треба розуміти, що єдиним виходом із перманентної економічної кризи є відновлення єдиного народногосподарського комплексу під управлінням патріотичного республіканського уряду та регулярне планування. Тому слід домагатися всіма відомими засобами повернення державі власності, вкраденої у нас Ахметовим, Аваковим, Боголюбовим, Коломойським, Кучмою, Порошенком, Тарутою, Тимошенко, Фірташем, Ярославським та іншими. Нам не потрібна програма приватизації, проголошена нинішнім урядом "помаранчевих" банкротів. Ця програма ворожа українському народу. Це програма остаточного пограбування нас і наших дітей. Якщо ця програма буде реалізована - український народ стане рабом іноземних хазяїв навіки. 

Тому нам потрібна реституція (відновлення у первинному статусі) державної економіки. Але це можемо зробити лише ми самі. Для того кожен із нас повинен стати воїном. Настав час, коли єдиним прийнятним гаслом для кожного із нас є: "Продай одіж - купи меч!" 

Комментариев нет:

Отправить комментарий